A leggyakoribb kérdések

Igen, de igény esetén (leginkább esküvő) kérhettek több fotóst is, ez esetben egy tapasztalt, megbízható kollégával érkezem. 

A fotózás jellegétől függően előfordulhat, hogy asszisztenciát is viszek magammal, de ezt minden esetben egyedileg egyeztetjük és megbeszéljük. 

A fotózás során készült nyers képeket én válogatom ki, majd szerkesztem meg, így formálódik ki pl. egy egyórás fotózás eredményeképpen egy közel 100 fotóból álló album. Bízz bennem, nem lesz hiányérzeted. 🙂

Ezeket a szerkesztett fotókat digitális formában átadom egy online felületen (www.pixieset.com) ahol már Ti válogathatjátok ki azokat (a darabszám az előzetes egyeztetéstől függ) amelyeket retusálva is kértek. 

Ahány egyedi megrendelés, annyiféle egyedi fotózás, így az árazás is egyedi, személyreszabott, az elképzeléseitekhez igazított. 

Az árat befolyásoló tényezők: a helyszín, a fotózás típusa valamint a fotózás időtartama.

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az ajánlatkérő oldalon, vagy e-mailben a pontos árajánlat érdekében.

Ha már előre tudod, hol és milyen jellegű fotózást szeretnél, bátran foglald bele az elképzeléseidet az ajánlatkérésbe, így azok és a fentebb említett adatok alapján könnyebben és gyorsabban tudok árajánlatot adni. 

Portréfotózások esetében a fotózást követő 15 napon belül,
esküvőfotózás esetében az esküvőt követő 40 napon belül
jelszóval védett online felületen átadom a szerkesztett fotókat, amelyek letöltésére egy hét áll rendelkezésetekre, ezt követően törlöm az anyagot a felületről. Ezen egy hét folyamán van lehetőségetek kiválasztani azokat a fotókat, amelyek esetében retusálást kértek. A retusált képeket a kiválasztást követő két héten belül adom át a már ismert online felületen.

Természetesen nem.

Ugyanakkor -mivel minden egyes fotóm esetében egy-egy szerzői alkotásomról beszélünk- a közösségi oldalakon való megosztások alkalmával megköszönöm a megjelöléseket!

Nem, de tudok ajánlani profi kollégákat.